ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ


Διαφημιστικά Δώρα


Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι τα ιδιόκτητα μηχανήματα εκτύπωσης που διαθέτουμε.

Η αναγνωσιμότητα του εμπορικού σήματος, των προϊόντων και των υπηρεσιών κάθε επιχείρησης είναι απαραίτητη για την διατήρηση και ενίσχυση της θέσης της στην αγορά.
Αυτό ακριβώς επιτυγχάνουν τα διαφημιστικά δώρα καθώς προωθούν και διαφημίζουν την εταιρεία σας καθώς οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν.
Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, τα διαφημιστικά δώρα εμφανίζονται να είναι πιο αποτελεσματικά και οικονομικός τρόπος διαφήμισης από τη διαφήμιση στο ράδιο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Συγκεκριμένα,
– Το 84% των ανθρώπων που παίρνουν ένα διαφημιστικό δώρο συγκρατούν στη μνήμη τους την διαφημιζόμενη επιχείρηση.
– Το 81% κράτησε το διαφημιστικό δώρο γιατί του ήταν χρήσιμο.
– Το 76% το κράτησε για παραπάνω από 6 μήνες.
– το 62% των ερωτηθέντων είχε εμπορικές συναλλαγές με την διαφημιζόμενη εταιρεία μετά την παραλαβή του διαφημιστικού.

Τα καλύτερα διαφημιστικά δώρα είναι αυτά που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά.

Στην leave your mark  έχουμε αρκετές ιδέες και προϊόντα για τα διαφημιστικά δώρα της επιχείρησης σας, από χαμηλού κόστους διαφημιστικά στυλό, μπρελόκ έως και διαφημιστικά σημειωματάρια, τσάντες συνεδριάσεων βαλίτσες ταξιδιών, διαφημιστικά ρολόγια, ατζέντες και πολλά άλλα.
Όλα τα διαφημιστικά μας δώρα περιλαμβάνουν εφόσον το επιθυμείτε το λογότυπο της εταιρείας σας και το μήνυμα προς τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε μαζί τις απαιτήσεις σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για το διαφημιστικό δώρο της επιχείρησής σας.

Ηλεκτρονικός Κατάλογος Προϊόντων