ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ


Διανομή Εντύπων1. Ξεκάθαρο στόχο
2. Πώς θα διανείμετε το φυλλάδιο
3. Σε ποιους θα απευθύνεστε;
4. Επιλογή συνεργατών
5. Πουλήστε λύσεις, όχι προϊόντα
6. Γράψτε όπως μιλάτε

H Eντυποδιανομή είναι τέχνη, μην το ξεχνάτε αυτό !!!!!!

Στην leave your mark, σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και εγγυόμαστε την μεταφορά του διαφημιστικού σας υλικού απευθείας στους καταναλωτές με τον πιο αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο. Οι στατιστικές του Direct marketing association έδειξαν ότι το 48% των καταναλωτών ανταποκρίνεται στο door to door marketing, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από εκείνο της τηλεοπτικής διαφήμισης.

Τα παραπάνω στοιχεία έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση του door to door & direct marketing κατά 140% τα τελευταία 8 χρόνια! Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων που θέλουν να αποκτήσουν ή και να διατηρήσουν ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους.


Συγκεκριμένα:

  • Διανομή εντύπων και δειγμάτων
  • Direct to door marketing
  • Διανομή σε γαρμματοκιβώτια, εισόδους, πόρτες διαμερισμάτων
  • Συνδιατικές διανομές
  • Hand to hand marketing
  • Business to business marketing
  • Direct marketing – Διανομές σε συγκεκριμένους παραλήπτες

Διανομή Εντύπων – Δειγμάτων
Η Διανομή Εντύπων ως μέθοδος Διαφήμισης, σας παρέχει απευθείας τοποθέτηση του Διαφημιστικού σας υλικού στα σημεία της επιλογή σας και με τον τρόπο της επιλογή σας (Σπίτια – Αυτοκίνητα – Μαγαζιά – Φανάρια) και σας εγγυάται άμεσα αποτελέσματα.

Η Έντυπη Διαφήμιση αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχείς και οικονομικούς τρόπους προβολής του προϊόντος σας και της επιχείρησής σας σε ευρεία κλίμακα. Από την μικρότερη έως και την μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της leave your mark, θα μεταφέρει το μήνυμά σας απευθείας στους καταναλωτές. Διαθέτουμε το πακέτο που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση και καλύπτουμε ολόκληρο τον Νομό Αττικής.

Direct to Door Marketing – Διανομή σε γραμματοκιβώτια – Εισόδους – Πόρτες Διαμερισμάτων – Καταστήματα Αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους Διαφήμισης και γι’αυτό επιλέγεται από εκατομμύρια επιχειρηματίες σε παγκόσμια κλίμακα.

Συνδυαστικές Διανομές με έως και 3 έντυπα σε κάθε σημείο και μείωση του κόστους έως και 60% Μειώστε το κόστος της Διαφημιστική σας Καμπάνιας επιλέγοντας έως και 2 ακόμα επιχειρήσεις της περιοχής σας , μη ανταγωνιστικές και μοιραστείτε το κόστος της διαφήμισης σας.

Hand to Hand Marketing – Χέρι με Χέρι διανομή σε Σταθερά Σημεία – Σχολεία – Πλατείες Επικοινωνήστε το μήνυμα της επιχείρησή σας στο κοινό της επιλογής σας με άμεσο και γρήγορο τρόπο

Business to Business Marketing – Από την Επιχείρησή σας σε άλλες Επιχειρήσεις Διαδώστε το νέα της επιχείρηση σας απευθείας σε άλλες επιχείρησης και επεκτείνετε το πελατολόγιο σας.

Direct Marketing – Επικοινωνία με συγκεκριμένους παραλήπτες Διανέμουμε με ασφάλεια το διαφημιστικό σας υλικό σε επωνύμους παραλήπτες . Αναλαμβάνουμε και την φακελοποιήση των εντύπων σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Διανομή σε Υαλοκαθαριστήρες Τοποθέτηση του εντύπου σας κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων, στην θέση του Οδηγού.

Τρόποι Διαχείρισης της Διαφημιστικής σας Καμπάνιας

Αριθμός Εντύπων Σας παρέχουμε τον ακριβή αριθμό εντύπων/πόρτες, της κάθε περιοχής με βάση την απογραφή του 2011 έτσι ώστε να γνωρίζετε πόσο διαφημιστικό υλικό θα χρειαστείτε για την διανομή σας.Φύλαξη Εντύπων 
Ένας μεγάλος αριθμός εντύπων μπορεί να φιλοξενηθεί στις αποθήκες της εταιρείας μας, μέχρι την έναρξη της διανομής σας.

Διανομή
Σας εγγυόμαστε την διανομή του διαφημιστικού σας υλικού, στις περιοχές της επιλογή σας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι διανεμητές μας (ενήλικοι, νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδος) θα μεταφέρουν τα έντυπά σας με εγγύηση στους καταναλωτές. Οι ομάδες μας εποπτεύονται καθ’ολη την διάρκεια της διανομής από Supervisors.


Σας παραθέτουμε κάποιους πελάτες μας

  • Stick bar (Π. Ιωακείμ 48 Κολωνάκι)
  • Codice Rosso (Παπαδιαμαντοπούλου 24 & Μιχαλακοπούλου)
  • Εξ αρχής (Θεμιστοκλέους 78 & Βαλτετσίου)